Ormekur, vaccinationer og sundhedsundersøgelse hos os

Inden hvalpen flytter fra os og vores familie vil den have fået vaccinationer og sundhedsundersøgelser, samt ormekur ud fra dyrlægens instrukser. Det betyder at den bliver sundhedsundersøgt af registreret dyrlæge, og får basisvaccination som der anbefales. I visse tilfælde kan det være relevant med andre vaccinationer, som skal gives når hvalpen er ældre, det kunne være rabies. Tal med din dyrlæge om deres anbefalinger ud fra jeres behov, jeres geografiske placering og evt. ferier/rejser.

Der er ikke forskel på hvilke vaccinationer der anbefales til henholdsvis cavapoo og cockapoo / cockerpoo hvalpe eller voksenhunde. Det kommer an på hvordan man bor og hvor man tager hunden med sig hen.

Vaccinationer og sundhedsundersøgelser af forældredyrene

Forældrene er ligeledes passet med vaccinationer og sundhedsundersøgelser. De har fået lavet nogle, for deres race relevante, tilvalgs undersøgelser, fx røntgen og/eller scanning af hjertet. Undersøgelserne der typisk anbefales som værende relevante for Cavalier King Charles Spaniel, Engelsk Cocker Spaniel og Puddel er forskellige, og vi kan også vælge at krydstjekke for arvelige sygdomme. Specielt hos de hanner vi vælger som far til vores hvalpe, uanset om det er cavapoo hvalpe, eller cockapoo hvalpe, så vi derved såvidt muligt sikrer os at mor- og farhund ikke bærer de samme arvelige sygdomme. Ønsker du at se disse papirer skal du huske at nævne det forud for besøg eller afhentning af hvalpe, så vi kan vise dig dem. Disse er for vores og din/jeres sundhedssikring. Læs mere om vores valg af hvem der skal have hvalpe her.

Sterilisation

Vi steriliserer ikke vores hvalpe. Ønsker du senere at din hund skal have hvalpe, er det vigtigt at du får lavet dine egne undersøgelser, og ikke forlader dig på forældrenes gode resultater. Dette bl.a. fordi flere ting spiller ind på hundens fysiske sundhed. Herunder foder, arv og miljø. Se mere om hvad du/I selv kan gøre for at sikre hvalpens udvikling og videre trivsel i pasningsvejledningen som udleveres ved reservation af hvalp.

Køb af hvalp og garanti

Når man køber hvalp hos os: Kennel CremeDeLaCreme gives der garanti jf. Købeloven. For at høre mere om hvad dette indebærer må I gerne kontakte os. Brug kontaktformularen, eller kontaktoplysningerne nederst på siden, og vi vil kontakte dig/jer snarest. Kort fortalt anses hundeopdræt som udgangspunkt som erhvervsmæssig virksomhed i købelovens forstand, og vi er desuden godkendt af Fødevarestyrelsen, registreret virksomhed som betaler moms og skat. Der gives kontrakt på alle hvalpe som sælges her fra. Det betyder også at købelovens særlige regler om forbrugerkøb gælder. Købelovens regler for forbrugerkøb kan ikke fraviges til skade for køberen. Reklamation over en fejl/mangel kræver altid fremvisning af dyrlægeerklæring og derpå skal hvalpens chipnummer tydeligt fremgå. Læs mere om os og vores familie her.

Når du har reserveret en hvalp og vi har modtaget reservationsgebyr, så får du/I en masse spændende information. Du modtager bl.a. vores pasningsvejledning pt. På 18-21 sider, men bare rolig! Du skal ikke kunne den udenad og den er skrevet i et letlæseligt hverdagssprog.

Vi sender løbende billeder og video af din/jeres hvalp så I kan følge udviklingen og vi tager meget gerne imod besøg. Også flere gange. Da vi er en familie, med alt hvad der hører med, kan vores fleksibilitet i perioder være udfordret. Men vi er villige til at stå på hovedet for din gode oplevelse og din kontakt med din hvalp.

Pasningsvejledning, et indblik

Den er opdelt i emner, som pelspleje, træning m.m., og der er en indholdsfortegnelse. Der står også lidt mere om vaccinationer og sundhedsundersøgelser. Med din cavapoo hvalp eller cockapoo hvalp, følger der desuden livslang vejledning af os, og Pernille er uddannet adfærdsterapeut med speciale i hunde (kynologi). Pasningsvejledningen er introduktion til det at have hund, med tanke på at skabe forståelse for hundens væsen og adfærd. Den er tiltænkt at give jer en grundviden, hvorfra I kan spørge og søge yderligere viden. Uanset om du/I har haft hund før eller ej, vil du helt sikkert finde noget deri som giver mening for jer, i jeres familie. Og så har du lidt at bruge tiden på mens du venter. Se også gerne vores youtube kanal, som til tider får mere eller mindre opmærksomhed. Find os også meget gerne på messenger, hvor det er nemt at sende billeder og video af dit nye familiemedlem.

Har vi ikke endnu en aftale, så skriv til os for at høre om aktuelle kuld og hvalpeplaner.